Nieuwe bestuurder Vigere

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mezelf voor te stellen in dit bericht. 

Ik ben Monique Groffen, 45 jaar oud en op 1 maart begonnen als bestuurder bij Vigere.  

Na mijn studie tot maatschappelijk werker heb ik jarenlang gewerkt bij Bureau Jeugdzorg. Eerst in de uitvoering en later in verschillende managementfuncties. Eind 2014 ben ik gestart als kwartiermaker van SPRING Jeugdprofessionals en later ben ik werkzaam geweest als manager. Ik heb de organisatie in samenwerking met een aantal collega’s mogen opbouwen tot wat het nu is. In januari 2023 heb ik de overstap gemaakt naar de koepelorganisatie van SPRING, genaamd Netwerk Maatschappelijke Ontwikkeling (NMO). Hier valt ook MEE West-Brabant onder. Ik heb hier gewerkt als Programmadirecteur. 

In de uitvoering was ik altijd erg blij als er een pleeggezin of gezinshuis beschikbaar was wanneer ik een jeugdige uit huis moest plaatsen. Ik gunde de jeugdigen een zo thuis mogelijk gevoel. Ik ben daarom trots dat ik nu vanuit mijn rol als bestuurder hier een rol van betekenis in mag spelen. Mijn ervaring in de jeugdzorg en mijn door de jaren heen zorgvuldig opgebouwde netwerk neem ik hierin mee. 

In mijn vrije tijd loop ik hard, bezoek ik graag musea en houd ik ervan om gezellige (veelal bourgondische) dingen te doen met mijn partner, vrienden en familie.  

Wie weet treffen we elkaar en dan maak ik graag wat uitgebreider kennis.  

Monique Groffen” 

Deel dit bericht

Ander nieuws

Jouw mening telt!

We vinden de mening van pleegkinderen ontzettend belangrijk bij Vigere Jeugdzorg. Daarom starten we met een onderzoek onder pleegkinderen van

Lees meer >