JIP Zomerkampen 2024

Logo JIP zomerkampen

De stichting JiP (jongeren in pleeggezinnen) organiseert ook in 2024 weer een zomerkamp voor jongeren.

Het zomerkamp
Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 4 augustus tot en met vrijdag 9 augustus 2024. Dit zomerkamp is voor (pleeg)kinderen in de leeftijd van 12 jaar t/m 16 jaar. De kosten voor deze week bedragen € 180,- De kampweek wordt gehouden in het dorpje de Moer nabij de Drunense duinen in Noord- Brabant. Het kamp staat in het teken van workshops, zwemmen, sport, spel, disco, inspanning en ontspanning, en vooral heel veel plezier maken met elkaar. Het zomerkamp heeft een maximum van 40 jongeren.

Behalve genoemde activiteiten is er ruimte om verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Je ontmoet andere pleegkinderen en je ontdekt dat er veel van deze jongeren dezelfde dingen meemaken. De leiding bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die werkzaam zijn binnen pleegzorg, of studerend zijn in deze richting, affiniteit hebben met de doelgroep, pedagogisch medewerker zijn of zelf pleegouder zijn. Heb je zin om mee te gaan?

Meld je snel aan!
Dit kan door het aanmeldformulier, wat je terug kunt vinden op onze website www.stichtingjip.nl  te downloaden, in te vullen, te (laten) ondertekenen en op te sturen. Wacht niet te lang.

Heb je nog vragen?
Bezoek onze website www.stichtingp.nl  of bel Jasper Mol 06-17452941.
Mailen kan naar info@stichtingjip.nl

Deel dit bericht

Ander nieuws