Vacatures

Iets voor jou?

Bij Vigere krijg je de mogelijkheid om zinvol werk te verrichten. Hiermee doe je werkervaring op en verwerf je deskundigheid. Iedereen die vrijwilligerswerk wil doen van 18 jaar of ouder is welkom, ongeacht arbeidsongeschiktheid, nationaliteit, opleiding of ervaring. Het gaat er om wat je kunt betekenen voor onze cliënten. Het is van groot belang dat je zin in vrijwilligerswerk hebt en er van overtuigd bent dat je een nuttige bijdrage kunt leveren.

Het werk van vrijwilligers bestrijkt een breed terrein. Voor onze cliënten is het van groot belang dat ze op je kunnen rekenen. Wat verwachten wij van je?
Een grote betrokkenheid en het vermogen om goed met mensen om te kunnen gaan.

VOG

Om vrijwilligerswerk te kunnen doen bij Vigere, is een verklaring omtrent gedrag (VOG) noodzakelijk. Je kunt pas beginnen met het vrijwilligerswerk zodra wij de VOG hebben ontvangen. De kosten voor de VOG worden uiteraard vergoed door Vigere.

Vrijwilligersvacatures

Vigere zoekt regelmatig naar enthousiaste vrijwilligers. Kijk voor eventueel openstaand vrijwilligerswerk onder vacatures.

Mocht er op dit moment geen vrijwilligerswerk zijn dat je aanspreekt, dan kun je ook een brief met je CV naar klantenbureau@vigere.nl sturen waarin je duidelijk aangeeft wat voor vrijwilligerswerk je graag zou willen doen.

Alle vrijwilligersvacatures

Vigere biedt ook de volgende mogelijkheden: