Wij gebruiken geanonimiseerde en functionele cookies op onze website.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met uw privacy? Ga dan naar onze privacy pagina.

Ik heb het begrepen

Voor wie, voor jou

Vigere biedt veiligheid en optimale ontwikkelingskansen voor jeugdigen en gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblemen, doorbreekt voor slachtoffers van huiselijk geweld de spiraal van geweld en stimuleert gedragsverandering in het systeem. Vigere doet dit vanuit de visie dat opvoeden, veilig opgroeien en veilig samenleven niet altijd vanzelf gaan. Gezinnen kunnen dan steun vragen. Primair in het eigen sociale netwerk of aanvullend bij (liefst) lokale voorzieningen.

Soms zijn problemen zorgwekkend, hardnekkig en complex, zijn patronen intergenerationeel, dreigen verbindingen en vertrouwen binnen gezinnen blijvend verbroken te worden en/of zijn de rechten van het kind ernstig in het geding. Dan kan de aanvullende expertise van Vigere ingezet worden. Onze hulp is altijd zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig.

Vigere werkt vanuit vertrouwen, verbinding en vakmanschap aan veiligheid, dat zijn onze absolute kernwaarden. De samenstelling van de doelgroep van Vigere vraagt om maatwerk.

Vigere onderscheidt zich door haar gefundeerde kennis en kunde rondom systemisch werken, hechting- en traumaproblematiek en veiligheidsrisico’s in gezinssituaties.

Contact opnemen

Heb je vragen voor Vigere?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Vigere door het onderstaande formulier in te vullen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.